Welkom in deze gezellige bungalow gelegen in een rustige buurt. Deze woning werd opgetrokken samen met de woonwijk in 2004. De eigenaars hebben kosten noch moeite gespaard om er een gezellig en modern geheel van te maken. Tijdens de bouw werd veel aandacht besteed aan energiezuinigheid en kwaliteitsmaterialen. Zo is de woning voorzien van domotica, regenwaterrecuperatie voor de toiletten en zonnepanelen met stroomcertificaten van maar liefst 450 euro! Dit vertaalt zich in een lage energiefactuur en een gunstige energiescore van 190. 

Wat meteen opvalt, als je de woning betreedt, is de grote veranda. Deze tovert de woonkamer om in een oase van licht en rust waar het heerlijk vertoeven is. Verder vind je 2 slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche en regenshower. Deze bungalow beschikt ook over een grote zolder, een extra berging en ruime garage. De onderhoudsvriendelijke tuin is aangelegd met kunstgras en een leuk zonneterras. Het alarmsysteem houdt ongewenste gasten buiten. En doordat de woning volledig omheind is en afgesloten wordt met 2 grote poorten is het veilig voor kinderen en huisdieren. 

Slim verkocht, zonder makelaar. € 12.308 bespaard aan commissie.

GEBOUWD
GEBOUWD

2004

Gerenoveerd
Gerenoveerd

nvt

TERREIN
TERREIN

561 m2

WONING
WONING

142 m2

KAMERS
KAMERS

2

BADKAMERS
BADKAMERS

1

Uitrusting

Centrale verwarming
Zonnepanelen (+ certificaten)
Domotica
Regenput
Oprit (3 wagens)
Regendouche
Pellets kachel
Kunstgras

Vitro kermamische kookplaat
Oven
Microgolfoven
Koelkast
Zolder
Garage
Veranda

Woordje van de eigenaar:

Hallo, wij zijn Francois en Suzy. In 2004 zijn we begonnen aan dit bouwavontuur en hebben bewust gekozen voor duurzame materialen. We waren van plan om hier nog lang te wonen maar de Belgische kust heeft intussen ons hart gewonnen. Wij verhuizen dan ook binnenkort naar zee om daar een nieuw avontuur aan te gaan.

Vermits we de woning zelf bouwden heeft deze weinig geheimen voor ons. We maken dan ook graag tijd voor uw bezoek en alle vragen tijdens de rondleiding. 

Tot binnenkort! 

CONTACTEER francois

In de buurt

Onze woning ligt op een korte afstand van het centrum van Haacht. Je vindt er een goed vertegenwoordigde middenstand en prima scholen. Voor de bekende supermarktketens, mooie kledingszaken en leuke restaurants hoef je helemaal niet de stad in te gaan. En met onze centrale ligging tussen Leuven en Mechelen ben je zo in Brussel of Antwerpen.

Met de school om de hoek hebben vele jonge gezinnen de weg naar Haacht gevonden. Dit zorgt ervoor dat zowel de gemeente als talrijke verenigingen leuke evenementen organiseren. En voor de festivalliefhebbers heb je natuurlijk Rock Werchter. Na slechts 5 minuten fietsen sta je op “de wei” te genieten van je favoriete muziekband.

  Agent

  Francois De Decker

  Phone Calls 015 64 84 64 Message info@hellohome.be

  Stuur een bericht naar Francois.

   ADRES

   Steenakker 32

   3150 Haacht

   CONTACT

   015 64 84 64

   BEZICHTIGINGEN

   Op afspraak.

   BESCHIKBAAR

   Na verlijden van akte.

   Zelf je woning verkopen?

   Hello Home is speciaal opgericht zodat jij je woning zelf succesvol kan verkopen. We kunnen met een gerust hart zeggen dat bij ons de klant op de eerste plaats komt en dat zij, dankzij ons, duizenden euro’s besparen aan commissie!

   Neem snel een kijkje op onze website en kom alles te weten over onze unieke werking. 

   bezoek Hello Home

   Powered by hellohome.be

   Slim verkopen, zonder makelaar.

   Share This